Izborna sjednica DVD-a St.Čiče

Izborna sjednica DVD-a St.Čiče

Izborna sjednica DVD-a Staro Čiče

U nazočnosti više od 150 gostiju i članova društva u subotu, 2. ožujka 2013. godine, održana je Izborna sjednica Skupštine DVD-a Staro Čiče. Skupštinu je, intoniranjem državne i vatrogasne himne, otvorio predsjednik DVD-a Staro Čiče, Marijan Matejić, koji je pozdravio sve nazočne goste, dužnosnike i izaslanike prisutnih DVD-a.Posebno je pozdravio dogradonačelnika grada Velike Gorice gosp. Stjepana Kosa, izaslanika VZGVG Vladu Vrčkovića, predsjednika VMO Staro Čiče Josipa Kosa, upravitelja Župe Vukovina Đuru Saboleka te izaslanstva mjesnih organizacija i prijateljskih vatrogasnih društava.
Izvješće o radu društva iznjela je tajnica Kristina Martinčić koja je istaknula aktivnosti članstva, a posebno natjecateljskih desetina.
Tijekom natjecateljske sezone sudjelovali smo na dvadesetak natjecanja, od kojih se ističe Državno natjecanju u Zadru na kojem smo sudjelovali s ženskom A i ženskom B ekipom te sudjelovanje na gradskom natjecanju u Buševcu, s četiri natjecateljske ekipe, na kojem smo zauzeli dva druga i dva treća mjesta.U jesen 2012. godine kupljeno je kombi vozilo za prijevoz djece i vatrogasaca i to uz veliku pomoć naših mještana, gospodarstvenika našeg mjesta, Zagrebačke županije, Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica te Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.
Posebno smo ponosni na naše članice Marinu Dačović i Ivanu Lieli koje su uspješno položile tečaj za vatrogasnog časnika.
Na kraju službenog djela svi prisutni su se okupili ispred vatrogasnog doma gdje je župnik Đuro Sabolek blagoslovio kombi vozilo.
Nakon blagoslova slijedila je večera te zabava do jutra uz dobru kapljicu i još bolje tamburaše, jaskance Begine, kojima posebno zahvaljujemo na sponzorskom sviranju.

Comments are closed.