3. KUP U BRZOM SPAJANJU USISNOG VODA

Koji će se održati 21. studenog 2015. godine (subota) s početkom u 15,00 sati, u Školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Vukovina

U sljedećim kategorijama:

MUŠKI A

MUŠKI B / rođeni 1985. g. i stariji

ŽENE A

ŽENE B / rođene 1985. g. i starije

Natjecanje će se izvoditi na dvije staze i to u sastavu odjeljenja od šest članova: Z, S, V1, V2, C1 i C2 po pravilniku HVZ-a iz 2012. godine i pravilniku CTIF-a.

Natejcatelji su obavezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač tipa A bez karabina i s oznakama.

Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom, koje reproducira zapovijed i automatski pokreće štoperice na stazama koje zaustavlja strojar pritiskom na tipku iza “A” stabilne spojnice ugrađene na maketi, nakon zapovijedi “GOTOVO”. Zatim se počinje odbrojavati 10 s vremena za postrojavanje na rubu tepiha (ispred makete u smjeru navale) u jednovrstan stroj tako da je Z skroz desno pa ga slijede S, V1, V2, C1 i C2 licem okrenuti prema potoku.

Izmjereno vrijeme projicira se na platnu za dvije staze istovremeno. Izvode se dvije vježbe, po jedna na svakoj stazi, a računa se vrijeme bolje izvedene vježbe. Na natjecanju su osigurani pehari za prva tri mjesta u svakoj kategoriji.

Prijave ekipa i eventualna pitanja na:

GSM 091/33 33 224 Marijan Matejić ili na e-mail: dvd.starocice@gmail.com

Kotizacije NEMA.

Nakon završetka natjecanja, druženje se nastavlja u Vatrogasnom domu Staro Čiče, a za dobar provod i ugodno raspoloženje pobrinut će se GRUPA OSKAR BAND.

Veselimo se vašem dolasku uz vatrogasni pozdrav!

Vatru gasi, brata spasi!    

Comments are closed.